Onderhoud

Goed en regelmatig auto onderhoud zorgt ervoor dat je auto in top conditie blijft. Als het om je auto gaat wil je het zekere voor het onzekere nemen. Wij bieden daarom vaste lage prijzen voor auto onderhoud aan en zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.


Voorkom pech met een jaarlijkse onderhoudsbeurt van je auto

Door minimaal eens per jaar een onderhoudsbeurt aan je auto uit te laten voeren, verkleint de kans dat je met pech stil komt te staan. Helaas weet bijna iedereen hoe vervelend het is om tijdens je vakantie of ergens anders ver van huis met pech langs de kant te staan. Een jaarlijkseonderhoudsbeurt aan je auto zorgt ervoor dat je met een zeker gevoel op weg gaat. Kom je toch stil te staan, doordat bijvoorbeeld je accu leeg is of maakt je voertuig een vreemd geluid?


Gert-Jan’s autozorg denkt met je mee en biedt autoservice op maat

Er zijn natuurlijk tig garages in Nederland, maar wat ons onderscheidt van andere ketens is dat wij meedenken met jou als klant. Jouw belang is ons belang. Daarom kijken wij bijvoorbeeld eerst naar de reparatie van onderdelen en daarna pas naar vervangen. Wij leveren service op maat en zorgen ervoor dat kosten altijd inzichtelijk zijn.


Onderhoudskosten auto; wat kost een onderhoudsbeurt?

Transparantie en helderheid staan hoog bij ons in het vaandel. We zullen er dan ook niet omheen draaien of vage afspraken maken. Wij begrijpen heel goed dat jij liever geld bespaart dan kwijt bent maar ook veilig de weg op wil gaan. Wij bieden verschillende soorten onderhoud aan de auto: een grote onderhoudsbeurt en een kleine auto onderhoudsbeurt, waarbij wij niet werken aan pakketen. Wij kijken per auto wat voor onderhoud er nodig is en doen u een passende offerte.